2013 m. vasario 22 d., penktadienis

Turnyro Dubajuje finale susitiks P.Kvitova ir S.Errani


Jungtiniuose Arabų Emyratuose vykstančio "Dubai Dutty Free Tennis Championships" turnyro finale susitiks italė Sara Errani ir čekė Petra Kvitova.

Pusfinalyje aštuntoji pasaulio raketė P.Kvitova 6:3,6:4 įveikė 2011 metų šio turnyro nugalėtoją danę Caroline Wozniacki, o septintą vietą WTA reitinge užimanti S.Errani 6:3,6:3 nugalėjo savo gerą draugę Robertą Vinči su kuria laimėjo tris iš paskutinių keturių Didžiojo kirčio turnyrų dvejetų varžybose.

"Buvo labai sunku žaisti prieš draugę. Bet kartais taip pasitaiko ir nieko kito nelieka kaip tik pamiršti draugystę ir žaisti iš visų jėgų." - sakė S.Errani.

Nors R.Vinci turnyre demonstravo geresnę formą. Aštuntfinalyje ir ketvirtfinalyje įveikė dvi pirmojo dešimtuko žaidėjas, tačiau prieš S.Errani ji pralaimėjo penktą kartą iš eilės. R.Vinci tik du kartus išlaikė savo padavimą. Problemų servuodama turėjo ir S.Errani. Apskritai per 18 geimų buvo užfiksuota net 11 breikų.
Beje S.Errani antrą mačą iš eilės žaidė su stipriai sutvarstyta šlaunimi. Italei tai tikrai nieko gero nežada prieš finalinę kovą. Jos būsima varžovė P.Kvitova vėl ant bangos. Čekijos tenisininkė atgavo ankstesnę formą ir greituose Dubajaus kortuose bombarduoja visas varžoves. Dvikovoje su C.Wozniacki ji padarė 27 neišprovokuotas klaidas, tačiau pagal vinerius varžovę iš Danijos pranoko net 32:8.

P.Kvitova ir S.Errani anksčiau yra susitikę tris kartus ir čekė laimėjo visus tris mačus per du setus.

Komentarų nėra: