2009 m. birželio 30 d., antradienis

Mylimųjų parama


Šveicaras Roger Federeris per savo karjeroje laimėjo praktiškai viską. Nuo šeštojo triumfo Vimbldone jį skiria dar trys pergalės, tačiau bene didžiausia jo pergalė šiais metais bus ne laimėtas dar vienas titulas, ar pirmą kartą karjeroje Roland Garros turnyras bet po beveik dviejų mėnesių gimsiantis vaikas.
Federeris su Mirka Vavrinec išdraugavo devynerius metus ir šiemet per velykas Baselyje sumainė aukso žiedus. Septintame neštumo mėnesyje esanti tenisininko žmona yra ištikimiausia vyro sirgalė. US Open turnyro metu turėsim tetuką Federerį..



2002 metų Vimbldono čempionas Lleytonas Hewittas po metų pertraukos vėl pateko į varžybų ketvirtfinalį. Visus savo vyro mačus tribūnose stebi jo žmona Bec Cartwright.
25 metų Australijos aktorė ir daininkė labiausiai išgarsėjo savo šalyje ir pasaulyje ,kai vaikystėje nusifilmavo populiariame jaunimo seriale ''Be namų negerai''.
Pora susituokė 2005 metais ir šiuo metu augina du vaikus - trijų metukų dukrelę Mia Rebecca ir tik praėjusių metų gruodį gimusį sūnų Cruz Lleytoną.

2004-2005 metų Vimbldono finale tik Roger Federeriui pralošęs Andy Roddickas trokšta dar kartą ten papulti. Paskutinius tris metus šveicaro varžovu lemiamoje dvikovoje, tačiau šiemet ispanas nedalyvauja ir Roddickas vienas realiausių kandidatų.
Savo vyrą iš tribūnų ragina ir jo žmona Brooklyn Decker. Su 21 metų JAV topmodeliu tenisininkas susituokė šių metų balandžio 17 dieną.




Tommy Haasas yra vyriausias tenisininkas šiais metais pasiekęs Vimbldono turnyro ketvirtfinalį. 31 metų vokietis nuo turnyro Halėje iškovojo jau devintą pergalę iš eilės ir gali turnyro favoritams įkišti pagalį į ratus.
Haaso susitikimų nepraleidžia ir jo sužadėtinė 27 metų amerikiečių aktorė Sara Foster.



Andy Murray siekia tapti pirmu Didžiosios Britanijos tenisininku, kuris po 73 metų pertraukos laimės patį prestižiškiausią teniso turnyrą Vimbldoną. Jo mačų nepraleidžia ir jo širdies draugė Kim Sears.
Merginos tėvas Nigelas Searsas yra teniso treneris anksčiau treniravęs Slovakijos tenisininkę Danielą Hantuchovą.

Komentarų nėra: