2012 m. birželio 5 d., antradienis

C.Wozniacki turės savo apatinių drabužių liniją


Pergalėmis teniso kortuose nustojusi džiuginti Caroline Wozniacki nutarė pamaloninti kitaip. Šių metų rugsėjo mėnesį prekyboje pasirodys Danijos tenisininkės sukurtų apatinių drabužių kolekcija.
Jau anksčiau vienas iš C.Wozniacki rėmėjų buvo kompanija JBC. Tai Danijos apatinių drabužių prekybos ženklas po kuriuo nuo šiol kasmet bus pristatomos ir dvi C.Wozniacki kolekcijos - "This Is Me".
Nors C.Wozniacki per savo karjerą nelaimėjo nei vieno Didžiojo kirčio turnyro, o nuo sezono pradžios iš pirmos WTA reitingo vietos nukrito į devintą, tačiau populiarumo jai ir toliau nestinga. 21-erių metų lenkų kilmės simpatiška Danijos tenisininkė jau beveik metus draugauja su vienu geriausiu pasaulio golfo žaidėjų airiu Rory McIlroy, bei yra sudariusi kontraktus su tokiais reklamos gigantais kaip Sony, Adidas, Yonex ir Proactiv. Tarp garsių tenisininkių dizainerių amatas nėra naujas reiškinys. Drabužių kūrimu jau senokai užsiima abi amerikietės seserys Serena Williams ir Venus Williams, o tarkim rusė Marija Šarapova, kuria savo vardo rankines ir avalynę, tačiau apatinių drabužių kolekcija...tai kažkas naujo.

1 komentaras:

Cristal rašė...

Įdomu ar šios kolekcijos apatiniai internetu yra parduodami, nes visai norėčiau įsigyti. Atrodo tikrai gražiai ir kokybiškai.