2010 m. liepos 17 d., šeštadienis

Metų vestuvės

Šiandien Prahoje susituokė du vieni geriausi pastarojo meto čekų tenisininkai - 31-erių metų Radekas Stepanekas ir dešimt metų už jį jaunesnė Nicole Vaidišova.

Vestuvės vyko šalia Čekijos pilies esančioje Šv.Vito katedroje ir dvelkė prabanga. N.Vaidišova į ceremoniją atvyko išnuomuotu net 12 mln. kronų kainuojančiu baltu "Rolls-Royce" automobiliu, ne vieną tūkstantis paklotas ir už įspūdingo grožio nuotakos suknelę.

Vestuvėse dalyvavo daugybę Čekijos sporto žvaigždžių tarp kurių ir garsusis ledo ritulininkas Jaromiras Jagras. Aišku netrūko ir tenisininkų, tai šiandien į "ECM Prague Open" turnyro finalą iškopusi Barbora Zahlavova-Strycova su savo vyru, Iveta Benešova, Klara Zakopalova.

Vis tik šventėje visi pasigedo geriausio Čekijos tenisininko Tomašo Berdycho su kuriuo R.Stepanekas jau keletą metų iš eilės sėkmingai gina šalies garbę Daviso varžybose.
Pasak kai kurių šaltinių T.Berdychas net negavo kvietimo, o to priežastis, kad pernai duodamas vieną interviu atvirai sukritikavo N.Vaidišovą.

R.Stepanekas ir N.Vaidišova draugavo daugiau nei du metus. Povestuvinės kelionės penkioms dienoms pora vyks į Graikiją, o vėliau R.Stepanekas kibs į treniruotes ir pradės ruoštis turnyrams Šiaurės Amerikoje.
Šie metai jam ne itin sėkmingi - dėl nuovargio sindromo ir kelio traumos tenisininkui teko praleisti net du Didžiojo kirčio serijos turnyras ir ATP reitinge nukrito iki 29 vietos.

N.Vaidišova šiemet baigė tenisininkės karjerą, tačiau buvusi 7-oji pasaulio raketė neatmeta galimybė po kurio laiko vėl sugrįžti į teniso kortus.

1 komentaras:

plastikiniai langai rašė...

Reikalingas darbas? Norite isvaziuoti i uzsieni? Prasome kreipkities - padesime.